Vrijwilligerswerk Huizen
29 jan 2019

118 matches bij Maatschappelijk Diner

Maandag 28 januari was de 10e editie van het Maatschappelijk Diner. Ruim 125 deelnemers waren aanwezig in de Galerie van De Krachtcentrale in Huizen.
118-matches-bij-maatschappelijk-diner

De jubileumeditie was anders van opzet dan voorgaande jaren. Zo werd alleen tijdens het hoofdgerecht aan tafels gezeten.

Sprekers
Ook waren er sprekers. Reinier Castelein, voorzitter van vakbond De Unie, vertelde over hoe werk tegenwoordig de waarde van mensen bepaald en dat het ook anders kan. Daarnaast gaf Wilco Dekker uit Naarden inzicht in zijn missie om over twee maanden de Mount Everest te beklimmen voor Artsen Zonder Grenzen.
Daarvoor waren er al diverse muzikale intermezzo's geweest van Staccato en Ernst van der Sloot, die een aantal nummers zong over Huizen.

Boek
Tussendoor werd druk gematcht door de aanwezige bedrijven, organisaties en verenigingen. Een van de matches betrof een boek dat de Vrijwilligerscentrale Huizen uit wil geven voor het 35 jarig bestaan dit jaar. 
Na afloop liet directeur Jolanda Westrum weten dat de avond boven verwachting was geweest, dankzij de inzet van de denktank en heel veel enthousiaste vrijwilligers en aanwezigen.

Bron: Nieuwsblad van Huizen, Foto: Bob Awick.

11 jan 2019

Première: De Kanjers van 2018

Dinsdagavond was het zover: tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Huizen ging het promotiefilmpje van De Kanjers van 2018 in première.
premiere-de-kanjers-van-2018
10 okt 2018

Feest!

Vrijwilligerscentrale Huizen bestaat 35 jaar.
feest
Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale |