Vrijwilligerswerk Huizen

#7december

Helden van Huizen verdienen een podium!

Vrijwilligerscentrale Huizen wil de waarde én impact van vrijwilligerswerk in Huizen zichtbaar maken door het uitgeven van een boek én een bijbehorende foto expositie. Dit alles vindt plaats op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger.

Ik doe mee & doneer 

In het boek komen vrijwilligers aan het woord die individueel klusjes doen bij mensen thuis, maar ook mensen die actief zijn bij stichtingen, verenigingen, organisaties en buurtinitiatieven. Voor het boek worden ook foto’s gemaakt. Deze foto’s uit het boek worden tevens gepresenteerd in een expositie die op diverse locaties in Huizen te zien zal zijn. 

Donateurs gezocht

Bij de totstandkoming van het boek en de expositie zijn veel mensen betrokken: vormgevers, redactieleden, interviewers en fotografen. Allemaal ondernemers en vrijwilligers uit Huizen die zich belangeloos inzetten om dit geheel vorm te geven.
Ondanks de kosteloze inzet van velen, vraagt de realisatie van boek en expositie toch veel geld. Daarom zijn wij op zoek naar donateurs met een groot hart voor vrijwilligers en vrijwillige inzet om samen met ons de "Helden van Huizen" een podium én gezicht te geven. 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale Huizen |