Betrokken Ondernemen

Betrokken Ondernemen is een initiatief gericht op het versterken van de verbinding tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Door middel van kennis, menskracht, middelen en netwerken. Zonder winstoogmerk maar wel met oog voor elkaars belangen. Om de twee jaar organiseren wij het Maatschappelijk Diner. 

Matches maken

Het Maatschappelijk Diner biedt bedrijven, scholen, (sport)verenigingen, serviceclubs, maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties en gemeente de gelegenheid elkaar te ontmoeten in een informele sfeer. Het doel van het diner is om afspraken te maken om samen te werken en zo 'matches' tot stand te brengen die worden omgezet in concrete resultaten. Het diner is dé gelegenheid om lekker eten en netwerken te combineren. Profit en non-profit leren elkaar beter kennen en ontdekken wat ze voor elkaar en de lokale omgeving kunnen betekenen. In de afgelopen jaren zijn dankzij eerdere diners honderden matches gerealiseerd.

Wil je als organisatie eens een maatschappelijke invulling geven aan een bedrijfsuitje of teambuilding? Het Maatschappelijk Diner biedt de mogelijkheid partners te vinden om MBO beleid handen en voeten te geven. Bij non-profit organisaties kun je een zinvolle klus doen of een sportieve of recreatieve activiteit helpen uitvoeren. Bedrijven of serviceclubs beoordelen zelf wat zij willen bieden. Een win-win situatie voor beide partijen creëren is altijd het uitgangspunt.

Maatschappelijk Diner 2019

In januari 2019 zal de 10e editie van het Maatschappelijk Diner plaatsvinden. De voorbereiding zijn in volle gang. Locatie, data en tijden zijn om die reden nog niet bekend. Hierover wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Naast een samenwerking met Betrokken & Ondernemen, is het Maatschappelijk Diner ook een geslaagde verbinding met de Maatschappelijke Stage. Tijdens het Maatschappelijk Diner verzorgt de keuken een prachtig diner en helpen leerlingen van de Huizermaat en het Erfgooiers College bij het uitserveren.

Aanmelden

 Alvast iets om door te spreken of meer informatie? Neem dan contact op met Jolanda Westrum.

Inschrijven voor nieuwsbrief