Vrijwilligerswerk Huizen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Huizen en Omstreken

Hoe kun je er zelf mee aan de slag?

Sinds 2002 brengt Vrijwilligerscentrale Huizen met Betrokken Ondernemen verschillende ondernemers, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers bij elkaar. Dit levert Huizen en Omstreken veel op.Klisjesdag voor medewerkers van Young Capital, foto gemaakt door de Vrijwilligerscentrale Huizen
We hebben in al die jaren veel impact gemaakt. Deze impact zit hem vooral in de menselijke maat en schaal. Bovendien laat de ontwikkeling van Betrokken Ondernemen zien dat er voldoende groei en diversiteit in impact is om brede steun te verkrijgen. Ook door de diverse samenstelling van de regio en de verjonging aan bedrijven.

Advies?    

Wat vindt jouw bedrijf of organisatie belangrijk en waar profileer je je mee? Bedrijven kunnen een belangrijke rol spelen in de lokale samenleving. Wees je bewust van de verschillende mogelijkheden en bepaal wat het beste past bij jouw bedrijf. Laat je klantbestand en merkbeleving meewegen in de keuze van activiteit en organisatie waar je als bedrijf de verbinding mee wilt aangaan. Wij verzorgen advies op maat!

Neem contact op 

© Foto: Vrijwilligerscentrale Huizen. 
Klusdag voor medewerkers van Young Capital. Zij hebben met vrijwilligers van Thuishulp en leerlingen van de Maatschappelijke Stage tuintjes opgeknapt van mensen in Huizen.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2023 Vrijwilligerscentrale Huizen |