Vrijwilligerswerk Huizen

Maatschappelijk Diner

Hét evenement waar profit en non-profit samenkomen.

Om een MBO beleid meer handen en voeten te geven, organiseren wij om de twee jaar een Maatschappelijk Diner. Tijdens het Maatschappelijk Diner creëren we een beweging waarin ondernemers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Het doel is om krachten te bundelen zodat er matches ontstaan. Duurzaam samenwerken tussen het bedrijfsleven en organisaties bestaat uit méér dan alleen sponsoring en fondsenwerving. Tijdens het Maatschappelijk Diner gaan we met gesloten beurs op zoek naar manieren om elkaar te versterken. Jouw expertise kan misschien wel worden ingezet voor de perfecte match. 

Er wordt tijdens het Maatschappelijk Diner gezorgd voor een avondvullend programma; gevarieerd van live muziek tot inspirerende sprekers. Het Maatschappelijk Diner biedt plaats aan zo’n 100 organisaties, bedrijven en ondernemers uit Huizen en omstreken.

10e editie

Afgelopen januari vond de 10e editie van het Maatschappelijk Diner plaats. Ruim 125 deelnemers waren op maandag 28 januari 2019 te gast in de Galerie van De Krachtcentrale in Huizen. 

Bekijk hier de foto's van de 10e editie

© Foto: Gerda Woltinge

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Vrijwilligerscentrale Huizen |