Vrijwilligerswerk Huizen

Een blik in de spiegel

Een bijeenkomst waar JIJ centraal staat
Een blik in de spiegel
21 en 30 september 2021Bewustzijnscentrum BALAHuizen

Dit betreft een verplaatste activiteit (wegens Corona-maatregelen) waarvoor al veel aanmeldingen gedaan zijn. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de nieuwe data, neem eventueel eerst telefonisch contact op om te checken of er nog een plekje vrij is (035-5267553).

Fijn dat wij op jullie kunnen rekenen! Waardevol dat je hulp hebt aangeboden aan inwoners in Huizen via Vrijwillige Thuishulp of Huizenvoorelkaar.

Wij realiseren ons dat veel mensen nog in een fase van ‘herontdekken’ zitten. De reactie van vrijwilligers is ook nog heel divers van ‘graag weer willen starten’ tot ‘nu nog even niet’. Er is terughoudendheid en ook nog voor een deel angst en onzekerheid. Of je nu alweer actief bent als vrijwilliger of nog even wilt afwachten, wij respecteren je keuze.

Samen met Jeanette Beelen bieden wij een workshop aan waarin JIJ als mens centraal staat. Tijdens de workshop staat het leren doorvragen en kijken wat iemand nog wel kan in plaats van naar wat iemand niet kan én meteen handelen centraal. Welke patronen spelen hierin een rol. De workshop is praktisch en de persoonlijk ontwikkeling staat voorop.

De workshop “Een blik in de spiegel” bieden wij op twee momenten aan.

21 september 2021 (middag) en 30 september 2021 (avond).
Dinsdag 21 september van 13:30 tot 17:00 uur.
Donderdag 30 september van 18:30 tot 22:00 uur.
Locatie: Bewustzijnscentrum BALA, Trompstraat 1 in Huizen.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2021 Vrijwilligerscentrale Huizen |