Vrijwilligerswerk Huizen

Even voorstellen:

4 nov 2019
Vrijwilligerscentrale Huizen
Ik ben Silvia van Beusekom
even-voorstellen

Jarenlang heb ik gewerkt in de Uiterlijke verzorging. Eerst als schoonheidsspecialiste, later voor de klas als docent voor schoonheidsspecialisten en vervolgens ben ik op datzelfde opleidingscentrum locatiemanager geworden. In juli 2015 heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn vaste baan opgezegd, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Ik vind het heel fijn om iets te kunnen betekenen voor anderen en ben toen meteen naar Vrijwilligerscentrale Huizen gegaan waar ik ook woon. Bijna twee jaar lang heb ik ouderen bezocht als maatje; voor gezelschap en om af en toe een boodschap te doen of samen lekker buiten een wandeling te maken. In juni 2017 ben ik als vrijwilliger op kantoor komen werken, waar ik me bezig hield met projecten zoals het Maatschappelijk Diner.

Sinds 1 november heb ik een aanstelling gekregen voor een nieuwe functie op kantoor als staf- en beleidsmedewerker. Samen met Jolanda Westrum richt ik me de komende tijd vooral op de mogelijkheden voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en zijn we bezig met het project Young Circle om te onderzoeken hoe we jonge mensen kunnen enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te doen.
Daarnaast heb ik een eigen stichting ‘Gooise Culturele Evenementen’ waarmee ik onder andere het Woonkamerfestival organiseer en ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Huizen.

Ik voel me thuis bij de Vrijwilligerscentrale en werk er met veel plezier. Loop gerust eens binnen, op maandag- en donderdag ben ik aanwezig.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Vrijwilligerscentrale Huizen |