Vrijwilligerswerk Huizen

Jong geleerd, oud gedaan

Maatschappij gebaat bij betrokkenheid van jongerenJongeren aan het feesten op een festival

Jongeren dragen veel bij in onze maatschappij. Ze zijn actief als mantelzorger, bij de sportclub, als vrijwilliger of helpen zij leeftijdsgenoten waar zij kunnen. Deze jongeren veranderen de wereld om zich heen en willen hun omgeving een stuk mooier maken.
Sinds februari 2023 hebben we een heel mooi jongerentraject: het Vrijwillig Traineeship. Dit is onderdeel van de landelijke maatschappelijke Diensttijd. Lees meer over dit nieuwe project op ons platform Huizen voor Elkaar.

Op allerlei gebieden is de (lokale) maatschappij gebaat bij betrokkenheid van jongeren. Met de Kanjers van Huizen zetten we jongeren in het zonnetje. Lees hier meer over de Kanjers van Huizen.

In Huizen organiseert Vrijwilligerscentrale Huizen de Maatschappelijke Stage voor alle middelbare scholieren. Als makelaar kennen wij het speelveld en weten we precies waar je als leerling terecht kunt voor een stage. Lees hier meer informatie over de Maatschappelijke Stage

Je kunt natuurlijk ook buiten je stage om aan de slag! 
Op Huizenvoorelkaar.nl staan alle vrijwilligersvacatures waar je op kunt reageren. Wie weet kan iemand jouw hulp en kennis goed gebruiken. Staat jouw klus niet op Huizenvoorelkaar of wil je misschien zelf iets organiseren? Dat kan! Maak hier een challenge aan bij Young Impact en zorg voor meer betrokkenheid en actie in jouw omgeving. 

Ga naar Huizenvoorelkaar

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2024 Vrijwilligerscentrale Huizen |