Vrijwilligerswerk Huizen

Kanjers van Huizen

Jongeren die de wereld mooier maken

Kanjers zijn jongeren uit Huizen, die een bijzonder of uniek verhaal hebben. Vorig jaar heeft de gemeente Huizen een start gemaakt met een artikel in de krant, genaamd ‘De 17 van 2017’. Hier werden jongeren in de spotlight gezet, omdat zij een bijzondere prestatie hadden verricht.
Bijvoorbeeld jongeren die zich belangeloos inzetten voor een ander, een medaille hebben gewonnen in de sport, een eigen bedrijf zijn begonnen, een belangrijke (school) prestatie hebben geleverd terwijl het thuis niet goed gaat, problemen hebben overwonnen, of vrijwilligerswerk doen om anderen te helpen.  

Wij hebben het stokje van de gemeente overgenomen en geven jongeren graag een podium. Met ‘De Kanjers van Huizen’ zetten wij ze in het zonnetje. Iedereen kon jongeren opgeven als kanjer. Er zijn circa 17 jongeren die meedoen aan ‘De Kanjers van 2018’.

Samen met Jongerencentrum Connect worden alle jongeren gefilmd. Het promotiefilmpje is in premiére gegaan tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Huizen. Hierin vertellen 9 jongeren wie ze zijn en waarom zij een kanjers zijn! In 2019 komen er maandelijks 2 filmpjes online te staan.

 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale Huizen |