Vrijwilligerswerk Huizen

Dit zijn de Kanjers van 2018!

Leer deze jongeren kennen:
 • Celine Fransberg
  Zij zet zich in als vrijwilliger voor Amnesty International. Ze geeft gastlessen op basisscholen en gaat hier met kinderen in gesprek over kinder- en mensenrechten. Zij is aangedragen door Amnesty International, omdat zij haar inzet en enthousiaste bijzonder waarderen. 

 • Dagmar Doorn
  Dagmar heeft zich in 2018 verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in Huizen. Extra bijzonder: ze werd op de dag van de verkiezingen 18 jaar. Ze was hiermee de jongste van Nederland en kreeg veel aandacht in de media. Inmiddels is Dagmar actief als lijstopvolger en commissielid.

 • Bram Vermaas
  Soms ben je ergens zo goed in, dat je 2x wint. Bram is 1e geworden met het NK school skiën. Zowel op de basisschool als op de middelbare school. Een hele prestatie dus!

 • Tim Blokpoel
  Tijdens een onvergetelijke reis door Afrika heeft Tim gehockeyd en gecoacht op scholen in achterstandswijken van Johannesburg en Kaapstad. Dit maakte zoveel indruk op Tim dat hij kort daarna zijn eigen bedrijf is begonnen: Duvha Hockey. Koop je bij hem een hockeystick? Dan krijgt een kind in de achterstandswijk een hockeystick cadeau!

 • Elodie Jansen & Emma Brugman
  Twee jonge dames van Huizermaat zijn op school een actie gestart tegen plastic afval. Elodie en Emma hebben er voor gezorgd dat er op school grote plastic flessen in de aula kwamen te staan zodat leerlingen daar hun afval in kwijt konden.

 • Alma Hunnik
  Was oprichter van de debat-club van Huizermaat en startte ook de GSA-club op. De GSA is een groep scholieren die zich inzet voor genderneutraliteit en vindt dat iedereen op school zichzelf moet kunnen zijn. Als oud leerling is ze nog altijd actief voor de Paarse krant, die uitkomt op Paarse Vrijdag. 

 • Lara Campbell
  Is als jonge ondernemer overal te vinden in Huizen. Als eigenaresse van dansschool Laresz geeft ze dans- en sportlessen. Ze is actief als buurtsportcoach en stimuleert hierin jong en oud om te blijven bewegen. Daarnaast heeft ze een eigen vlog kanaal en is ze onlangs haar online cupcake shop begonnen.

 • Juliëtte Henselijn
  Op zaterdag is Juliette te vinden bij haar vrijwilligerswerk. Ze helpt bij Boccia vereniging ’t Gooi. Boccia is een paralympische sport. Juliëtte liep hier haar Maatschappelijke Stage en is daarna gebleven als vrijwilliger.

 • Pim Beijer
  Pim is heeft in 2018 de Nijmeegse Vierdaagse gelopen voor stichting SAMEN in de sneeuw. Deze stichting maakt het mogelijk om wintersportvakanties te organiseren voor mensen met een beperking. Pim gaat zelf ook graag mee met SAMEN in de sneeuw. Vorig jaar haalde hij een mooi sponsorbedrag op. In februari start hij weer met trainen voor de komende Vierdaagse.

 • Myrthe Putters
  Myrthe staat als juf voor de klas. In haar vrije tijd is ze bestuurslid van Kindervakantieweek Huizen. Kindervakantieweek organiseert een activiteitenweek in de zomervakantie voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een pittige klus, maar ze doet het met veel plezier.

 • Ruben Harish
  Ruben heeft zijn eigen entertainment bedrijf opgericht. Hij is druk bezet. Hij zingt en werkt als entertainer in Slagharen.

 • Rami Maagoul
  Als jongerentrainer is Rami vaak te vinden bij Fightclub Huizen. Hij stimuleert jongeren om iedere training het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is Rami ook onderdeel van het Jeugd Preventie Team.

 • Ibrahim Ahaddaden
  Ibrahim is ook onderdeel van het Jeugd Preventie Team. Het Jeugd Preventie Team gaat de straat op om hangjongeren aan te spreken. Zij stimuleren de jongeren om het rechte pad te volgen en zich actief in te zetten. Ibrahim is er van overtuigd dat het beter werkt als leeftijdsgenoten elkaar aanspreken op elkaars gedrag.

 • Demi Brama 
  Demi droom sinds haar 7e van 1 ding: luchtacrobate worden. En het liefst bij Cirque du Soleil. Ze is haar droom volop achterna gegaan en sport inmiddels op hoog niveau. Ze weet wat ze wil en gaat daar 100% voor. Ze heeft sindsdien 5 Nederlandse titels op haar naam staan en afgelopen zomer werd ze 2e bij het wereldkampioenschap.

 • Afaf Sahraoui & Zohara Mahmoud 
  Deze dames hebben samen ‘De Nieuwe Student’ opgezet. Hierbij geven zij kinderen uit gezinnen met een lage sociale economische status ondersteuning bij het leren. Zo helpen zij kinderen met de voorbereiding op de Cito-toets en het schooladvies. Zij geven elke vrijdagavond huiswerkbegeleiding in de bibliotheek.

Kijk op Facebook, Instagram en YouTube voor alle filmpjes van de Kanjers. 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Vrijwilligerscentrale Huizen |