Vrijwilligerswerk Huizen
7 dec 2018

Secret Santa

Huizenvoorelkaar gaat in de decembermaand op zoek naar Secret Santa`s.
secret-santa
22 nov 2018

Kanjers gezocht!

Wij zijn opzoek naar inspirerende en speciale verhalen van jongeren die in 2018 iets bijzonders hebben gedaan of meegemaakt.
kanjers-gezocht
12 nov 2018

Maatschappelijk Diner 2019

Je kunt je weer aanmelden voor de 10e editie!
maatschappelijk-diner-2019
10 okt 2018

Feest!

Vrijwilligerscentrale Huizen bestaat 35 jaar.
feest
26 jun 2018

Jubileum vrijwilligers bij Thuishulp

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar heeft voor het eerst jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet en blijft dat doen.
jubileum-vrijwilligers-bij-thuishulp

"Vrijwilligerswerk doe je niet zomaar, dat doe je met je hart en dat doen jullie", opende de nieuwe directeur van de Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar, Jolanda Westrum, de bijeenkomst waar de jubilerende vrijwilligers in het zonnetje werden gezet.

"We zijn blij met jullie en het is ook niet niets dat jullie je al jaren inzetten. Daar willen we even bij stilstaan." Van de twaalf jubilerende vrijwilligers is zelfs iemand al dertig jaar actief. "Bijzonder, niet te omschrijven. Zo'n moment moet je markeren met een strik eromheen."

Vervolgens nam Kristel Mensink het woord en sprak alle jubilarissen persoonlijk toe. Hierdoor werd het afwisselende werk bij de vrijwillige Thuishulp zichtbaar. De vrijwilligerscentrale zal in de toekomst vrijwilligers met een jubileum in het zonnetje blijven zetten.

Het hele artikel lees je in het Nieuwsblad voor Huizen.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Vrijwilligerscentrale |