Vrijwilligerswerk Huizen

Waar begin ik?

Bedenk eens welke richting je op zou willen

Er zijn steeds meer organisaties die Maatschappelijke Stage plekken aanbieden. Bedenk dus eens welke richting je op zou willen. Of welke doelgroep je interessant vindt. Wil je iets met sport, dieren, ouderen, kinderen of mensen met een beperking? Er zijn veel mogelijkheden. Alvast een begin maken? Doe een test om te zien welke categorie jij interessant vindt.

Doe de test hier

Waar kan een stage kiezen?

In WISMAS staan alle vacatures voor de Maatschappelijke Stage. Je kunt een stage kiezen uit het overzicht. 

  • Klik hier als je leerling bent van de Huizermaat
  • Klik hier als je leerling bent van het Erfgooiers College

Wanneer kun je je stage lopen?

Je kunt op verschillende momenten stage lopen. Denk bijvoorbeeld aan een namiddag, doordeweekse avond of het weekend. Er zijn ook stageplaatsen die je kunt doen in de vakanties. Zo kun je op één dag meerdere uren stage lopen. Iedere schoolvakantie is er genoeg te doen. Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. Je kunt vaak al starten vanaf juni, voorafgaande aan het nieuwe schooljaar. Zo kun je in de zomer genoeg leuke activiteiten ondernemen én je stage afronden voor de start van het nieuwe schooljaar. 

Er zijn leuke dingen te doen op allerlei verschillende plekken! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kindervakantieweek in Huizen? Een week lang (of korter) buiten spelen, voetballen en hutten bouwen met kinderen? Ook bij woonzorgcentra kun je terecht in de zomer, gezellig met ouderen op stap de buitenlucht in.

Heb je vragen of je wil meer weten? Bel ons gerust - (035) 5267 553 - en vraag naar Charlotte Tupang

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale |