Vrijwilligerswerk Huizen

Helden van Huizen

Vrijwilligers uit Huizen verdienen een podium!

In Huizen zet één op de twee inwoners van 18 jaar en ouder zich vier á vijf uur per week vrijwillig in. Zonder de inzet van vrijwilligers zouden veel organisaties en verenigingen geen bestaansrecht hebben. Vrijwilligerscentrale Huizen wil de waarde én impact van vrijwilligerswerk in Huizen zichtbaar maken door het uitgeven van een boek én een foto expositie.

In het boek komen vrijwilligers aan het woord die individueel klusjes doen bij mensen thuis, maar ook mensen die actief zijn bij stichtingen, verenigingen, organisaties en buurtinitiatieven. Voor het boek worden ook foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gepresenteerd in een foto expositie die op diverse locaties in Huizen te zien zal zijn, zodat vrijwilligerswerk ook echt een gezicht krijgt.

Crowdfunding

Bij het boek en de expositie zijn veel mensen betrokken: vormgever, redactieleden, interviewers en fotografen. Allemaal lokale ondernemers en vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit geheel vorm te geven. Betrokken Huizers die zich maatschappelijk inzetten! De uiteindelijke realisatie van het boek en de expositie kost een hoop geld. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers, organisaties en gulle gevers met een groot hart voor de maatschappij en die samen met ons de "Helden van Huizen" een podium én gezicht willen geven. 

Dag van de Vrijwilliger

Op 7 december 2019, tijdens de “Dag van de Vrijwilliger” wordt het 1e exemplaar overhandigd aan de wethouder Sociaal Domein in Huizen en zal tevens de expositie worden geopend. 

Bekijk de mogelijkheden

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale Huizen |