Vrijwilligerswerk Huizen

Ondernemen met impact voor klanten, mens en wereld

Duurzaam en menswaardig ondernemen

Als ondernemer sta je midden in de maatschappij. In de eerste plaats door iets te doen of te maken waar anderen behoefte aan hebben en waarmee je waarde creëert voor klanten. Maar dat niet alleen. Met je onderneming zorg je voor welvaart, draag je bij aan een gezonde (lokale) economie en werk je aan vooruitgang en innovatie. Bovendien zorg je voor werkgelegenheid en biedt daarmee een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en een zinvolle bijdrage kunnen leveren. 

Deze centrale rol brengt een stevige verantwoordelijkheid met zich mee. Een verantwoordelijkheid die veel ondernemers voor de nodige uitdagingen stelt: Hoe vind je in dit krachtenspel een goede balans? Hoe zorg je dat wat goed is voor klanten, niet ten koste gaat van een leefbare wereld? En hoe verbind je je maatschappelijke en duurzame idealen met een gezonde business?

In deze lezing neemt Herman van Kampen je mee in een integrale manier van kijken naar organisaties. Je maakt kennis met een uniek raamwerk dat helpt om met meer bewustzijn stil te staan bij de impact van jouw onderneming op klanten, menselijke waardigheid en het natuurlijke ecosysteem. Je ervaart zo hoe inzicht in ‘de samenhang der dingen’ een voorwaarde is voor duurzaam en menswaardig ondernemen.

Herman van Kampen MBA

Herman is 20 jaar werkzaam geweest in staf-, management- en directierollen in de voedingssector en in de gezondheidszorg. Daarna was hij onder meer consultant en Learning Coach bij Business School Nederland. Herman is grondlegger van het concept Coherence en founder van House of Coherence, een opleidingsinstituut en kennishuis voor integrale ontwikkeling van mens en organisatie.

Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. 

Donderdag 26 september
Tijd: 19:30 - 21:30 uur. Inloop 19:00 uur.
Locatie: wordt nader bekend gemaakt

Meld je hier aan

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale Huizen |