Vrijwilligerswerk Huizen

Hoe verandert jouw rol als coördinator Vrijwillige Inzet in het (post)corona tijdperk?

Interactieve bijeenkomst met professionals uit het veld

Op woensdag 16 september 2020 staat Willem-Jan de Gast (medeauteur van het Basisboek Vrijwilligersmanagement, adviseur en trainer) op het podium om samen met jou en vakgenoten in gesprek te gaan over de rol van coördinator Vrijwillige Inzet. Hierbij neemt hij je mee in de complexe wereld van de coördinator. De resultaten van het onderzoek naar de Rol en Positie van de coördinator Vrijwillige Inzet én de inzichten die zijn verkregen tijdens de coronacrisis worden direct vertaald naar jullie dagelijkse praktijk.

Deze dagelijkse praktijk is in de afgelopen periode nogal aan verandering en onzekerheden onderhevig geweest, voor organisaties, de medewerkers maar niet te vergeten, ook voor vrijwilligers. Als coördinator Vrijwillige Inzet ben jij als aanspreekpunt voor vrijwilligers belangrijk. Welke invloed heeft de coronacrisis op jouw werkzaamheden gehad en welke invloed heeft deze nu nog? Hoe heb jij je rol vervult tijdens de coronacrisis? Hoe kijk je naar je eigen handelen, het handelen vanuit de organisatie, het management? Wat heb jij geleerd, wat doe je in een volgende crisis anders?

De bijeenkomst is interactief. Dat betekent dat je met elkaar in gesprek gaat, ervaringen uitwisselt en met elkaar reflecteert en vooruitkijkt. Dit doe je aan de hand van een schema dat Willem-Jan heeft ontwikkelt.

Neem tijd voor jezelf, reflecteer, leer en kijk vooruit, samen met collega’s op 16 september 2020.

Aan deze bijeenkomst zijn kosten verbonden. Aanmelding € 12,50 per persoon. Inclusief 2 consumpties.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van Vrijwilligerscentrale Huizen met een factuur in de bijlage.

Woensdag 16 september 2020

Tijd: 19:00 uur inloop. Start: 19:30 uur. Afsluiting: 21:30 uur.
Locatie: OpMaat Vergaderen, Huizen

Meld je aan

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2023 Vrijwilligerscentrale Huizen |