Waarderingssticker

Kan jouw organisatie ook niet zonder vrijwilligers? En .... wist je dat in Nederland één op de vier mensen boven de 18 ergens vrijwilligerswerk doet? Zou het dan niet mooi zijn als die inzet wat beter zichtbaar werd? Niet alleen voor de buitenwereld maar vooral ook voor de vrijwilligers zelf; iedereen vindt het immers leuk als zijn/haar bijdrage gezien wordt?

Waarderingssticker
De Vrijwilligerscentrale Huizen heeft een zelfklevende – aan twee kanten leesbare -  raamsticker  van 14 x 20 cm laten maken. Door deze goed zichtbaar op te hangen, laat je zien dat je als organisatie, (sport)vereniging, school, instelling etc. je vrijwilligers serieus neemt, trots op hen bent en het belang van vrijwilligerswerk erkent.
De sticker is ook verkrijgbaar als flyer en kan gratis bij ons worden afgehaald. Liever digitaal? Stuur dan even een mailtje.


Hier hangen de eerste stickers al!

De 1e sticker was voor de Kringloopwinkel aan de Bakboord. Door hun financiele bijdrage kon de Vrijwilligerscentrale de stickeractie uitzetten.Vrijwilligers bij de Brassershoeve.Korfbalvereniging Huizen met een grote groep vrijwilligers.Cordaan De Marke de Meenthoek met twee tevreden bewoonsters.Een deel van de vrijwilligers en predikant Geertje de VriesHet Huizer Museum is ook voorzien van de sticker!De werkgroep van de donderdagochtend heeft de sticker uit handen van Charlotte aangenomen en opgeplakt.Bij Woongroep Mozart hangt ook een sticker!Ook in Laren willen vrijwilligers gezien worden! Zo ook bij het Papagenohuis.Wereldwinkel Huizen heeft deze ook in ontvangst genomen.Stichting Vier het Leven!BSV De Zuidvogels.