Vrijwilligerswerk Huizen

Waarderingssticker

Kan jouw organisatie ook niet zonder vrijwilligers?

Wist je dat in Nederland één op de vier mensen boven de 18 jaar ergens vrijwilligerswerk doet? Zou het dan niet mooi zijn als die inzet wat beter zichtbaar werd? Niet alleen voor de buitenwereld maar ook voor de vrijwilligers zelf; iedereen vindt het immers leuk als zijn/ haar bijdrage gezien wordt?

Wij hebben een zelfklevende – aan twee kanten leesbare -  raamsticker van 14 x 20 cm laten maken. Door deze goed zichtbaar op te hangen, laat je zien dat je als organisatie, (sport)vereniging, school of instelling je vrijwilligers serieus neemt, trots op hen bent en het belang van vrijwilligerswerk erkent.
De sticker is ook verkrijgbaar als flyer. Organisaties die met ons samenwerken, kunnen de sticker gratis komen afhalen. Liever digitaal? Stuur dan een mailtje.

Hier hangen de stickers al!

De 1e sticker was voor de Kringloopwinkel aan de Bakboord. Door hun financiele bijdrage kon de Vrijwilligerscentrale de stickeractie uitzetten.Vrijwilligers bij de Brassershoeve.Korfbalvereniging Huizen met een grote groep vrijwilligers.Cordaan De Marke de Meenthoek met twee tevreden bewoonsters.Een deel van de vrijwilligers en predikant Geertje de VriesHet Huizer Museum is ook voorzien van de sticker!De werkgroep van de donderdagochtend heeft de sticker uit handen van Charlotte aangenomen en opgeplakt.Bij Woongroep Mozart hangt ook een sticker!Ook in Laren willen vrijwilligers gezien worden! Zo ook bij het Papagenohuis.Wereldwinkel Huizen heeft deze ook in ontvangst genomen.Stichting Vier het Leven!BSV De Zuidvogels.

 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Vrijwilligerscentrale Huizen |