Vrijwilligerswerk Huizen

Hoe bereik je jongvolwassenen?

Mohammed Jaouna komt naar Huizen om op een interactieve wijze met de deelnemers in gesprek te gaan over
“Hoe kun je écht connecten met jongeren en kun je hen betrekken vanuit hun leefwereld in jouw organisatie, project of initiatief?" 
Jongeren zijn net als golven, je kunt ze niet veranderen, maar wel de manier waarop jij met ze connect. 
In de masterclass 'Connecten van hart tot hart' gaan we in op verschillende niveaus van connecten. 

Doelgroep: vrijwilligers coördinatoren van verenigingen, stichtingen en organisaties, bedrijven zijn ook van harte welkom.
Datum: 21 maart 2022   
Tijd: 19.00 – 21.00 uur (18.30 uur inloop)  
Plaats: Haven 5 in Huizen  
Kosten voor deelname €  12,50 
Aanmelden via: info@vchuizen.nl 

Over Mohammed

Mohammed Jaouna is geboren en getogen in onze mooie en diverse hoofdstad Amsterdam.Mohammed Jaouna
"Mijn persoonlijke missie is om mensen uit te dagen en te stimuleren zich te ontwikkelen naar de beste versie van zichzelf. Als ik terugkijk op mijn leven dan is leren een belangrijke rode draad. Het grootste deel van mijn leven ben ik LEERling geweest, aansluitend ben ik doorgegroeid naar LE(E)Raar en in deze rol heb ik me verder ontwikkeld naar mijn huidige rol als LEERmeester in de vorm van trainer en coach. Ik heb op mijn eigen pad vele inspirerende leermeesters moge ontmoeten die zowel in mijn privéleven als in mijn loopbaan het verschil hebben gemaakt. Mijn belangrijkste transitie die ik maakte was de groei van een fixed mindset naar een growth mindset. Na verschillende succesmomenten in mijn leven leerde ik dat ik mijn eigen geluk kon creëren als ik de regie meer in eigen handen nam en daarmee mede-eigenaar werd van mijn eigen leeravontuur. Sinds ik dat ontdekt heb lukt het me om anders naar leren en ontwikkeling te kijken en uiteindelijk ook om anderen te helpen dezelfde transitie te maken richting een mindset die de deur opent naar een succesvoller leven met meer geluk. Mijn belangrijkste inzicht is dat falen een belangrijk onderdeel is van leren en uiteindelijk ook van succes." 
Mijn life quote is daarom ook: 

 never lose. Either I win or I Learn!

NB. annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2023 Vrijwilligerscentrale Huizen |