Vrijwilligerswerk Huizen

Pop-up-locatie

We komen naar je toe!
Pop-up-locatie
22, 23 en 24 september Tennisvereniging Huizen Bovenmaatweg 94

Pop-up Mensen maken Huizen   

Tijdens de Pop-up momenten op 22, 23 en 24 september organiseren wij workshops en andere bijeenkomsten.

Inwoners van de wijken Huizermaat, Bovenmaat en Bijvanck, maar ook andere belangstellenden, kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk. Wat is er allemaal te doen?

Individuele workshop Huizen voor Elkaar     

Maak je eigen profiel aan en ontdek de perfecte vrijwilligers job. Hoe het werkt leren we je in een half uur.

Ontdek je talent

Zit je in een tussenjaar of tussen twee banen in en ben je op zoek naar wat jou echt interesseert? Doe de test en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Kennismaken met Vrijwillige Thuishulp   Tennisvereniging Huizen

Heb je moeite met de dagelijkse dingen in en om het huis? Of ben je mantelzorger en kun je hulp gebruiken bij het verlichten van je taak? Kom langs voor een rustig gesprek over de mogelijkheden van hulp aan huis door vrijwilligers.

Advies halfuurtje

Wij hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om werven en behouden van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid en regelgeving. Leg je vraagstuk aan ons voor en krijg advies op maat. Voor iedereen die met vrijwilligers werkt of een initiatief wil beginnen met vrijwilligers.

Maatje zoeken – maatje worden    

Maatjes zijn mensen die een ander (tijdelijk) gezelschap of ondersteuning bieden. Zoek je een maatje of wil je maatje worden: kom langs voor de juiste match.   

Je bent van harte welkom, tussen 10.00 en 16.00 uur, bij de Tennisvereniging Huizen op de Bovenmaatweg 94 in Huizen. In verband met de corona maatregelen, werken we graag op afspraak. Bel 035-526 7553 of 06-3969 9058 of mail ons info@vchuizen.nl  om een afspraak in te plannen. 

het volgende moment en locatie is het Elan College (eind november). Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2021 Vrijwilligerscentrale Huizen |