Vrijwilligerswerk Huizen

Pop-up-locatie

We komen naar je toe!
Pop-up-locatie
6/7-04-2022Elan CollegeIJsselmeerstraat 3a

Pop-up Mensen maken Huizen   

Tijdens de Pop-up middagen op 6 en 7 april kun je voor vanalles bij ons terecht

Inwoners uit Huizen en omgeving kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk. Wat is er allemaal te doen?

Maatje zoeken – maatje worden    

Maatjes zijn mensen die een ander (tijdelijk) gezelschap of ondersteuning bieden. Zoek je een maatje of wil je maatje worden: kom langs voor de juiste match.   

Advies halfuurtje

Wij hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om werven en behouden van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid en regelgeving. Leg het vraagstuk van jouw organisatie aan ons voor en krijg advies op maat. Voor iedereen die met vrijwilligers werkt of een burgerinitiatief wil beginnen met vrijwilligers.

Individuele workshop Huizen voor Elkaar     

Maak je eigen profiel aan en ontdek de perfecte vrijwilligers job. Hoe het werkt leren we je binnen een half uurtje. 

Ontdek je talent

Zit je in een tussenjaar of tussen twee banen in en ben je op zoek naar wat jou echt interesseert? Doe de test en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Kennismaken met Vrijwillige Thuishulp   

Heb je moeite met de dagelijkse dingen in en om het huis? Of ben je mantelzorger en kun je hulp gebruiken bij het verlichten van je taak? Kom langs voor een rustig gesprek over de mogelijkheden van hulp aan huis door vrijwilligers.

Je bent van harte welkom, tussen 15.00 en 18.00 uur, bij het Elan College op de IJsselmeerstraat 3a in Huizen. Wij werken graag op afspraak, zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben. Bel 035-526 7553 of 06-3969 9058 of mail ons info@vchuizen.nl  om een afspraak in te plannen. 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2022 Vrijwilligerscentrale Huizen |