Vrijwilligerswerk Huizen

Spreekuur Thuisadministratie in Bibliotheek

17 aug 2021
Vrijwilligerscentrale Huizen
Hulp nodig bij je administratie? Vanaf 1 september kun je iedere eerste woensdag van de maand van 14.00 - 15.30 bij ons langskomen in de bibliotheek
spreekuur-thuisadministratie-in-bibliotheek

Vind je het moeilijk om je administratie bij te houden? Het invullen van formulieren lastig? Lees je moeilijk brieven? Of mis je je partner die altijd de administratie deed? Wij bieden hulp met het op orde brengen en houden van je administratie. Vrijwilligers komen daarvoor bij je langs.

Wat kunnen we voor je doen?

-post doornemen, brieven lezen
-opruimen en ordenen van papieren
-overzicht krijgen over je inkomsten en uitgaven
-bellen met instanties
-invullen formulieren
-belastingaangifte

Spreekuur in de Bibliotheek

Vanaf 1 september kun je ons bezoeken tijdens het inloopspreekuur in de Bibliotheek. Iedere 1e woensdag van de maand van 14.00 – 15.30 uur zijn wij aanwezig. Aan de hand van je vraag kunnen we een vrijwilliger inschakelen of je advies geven.

IDO

Het spreekuur is onderdeel van het IDO, het Informatiepunt Digitale Overheid dat in alle bibliotheken op 1 september van start gaat. Medewerkers van de bibliotheek helpen je met het vinden van informatie op de websites van de overheid.

Ook als je een andere vraag hebt en je weet niet bij wie je daarvoor moet zijn, kun je terecht bij de bibliotheek. Zij helpen je verder. Je kunt altijd binnenlopen, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en er zijn geen kosten aan verbonden. Meer weten over het Informatiepunt https://gooi.hetinformatiepunt.nl

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2021 Vrijwilligerscentrale Huizen |