Vrijwilligerswerk Huizen

Vacature Bemiddelaar - 12 uur

9 jan 2020
Vrijwilligerscentrale Huizen
Word jij onze nieuwe collega? Per 1 maart 2020 zijn wij op zoek naar een Bemiddelaar.
vacature-bemiddelaar-12-uur

Zie jij het als een uitdaging om de ultieme match te maken tussen vrijwilliger en hulpvrager? Heb jij een passie voor vrijwilligerswerk en het verbinden van mensen? Lever samen met ons een bijdrage aan een fijne en leefbare maatschappij.

Je gaat aan de slag voor Vrijwillige Thuishulp, een onderdeel van Vrijwilligerscentrale Huizen. Hier komen hulpvragen binnen van inwoners uit Huizen en omstreken. Dit kan gaan om kleine klusjes, maar ook complexe, maatschappelijk vraagstukken. Met name deze laatste vraagstukken vergen de nodige aandacht binnen deze functie. 

Je gaat op huisbezoek voor een intake, zoekt daarna een match en bent de schakel tussen vrijwilliger en hulpvrager. Je ondersteunt bij het vinden, binden en behouden van vrijwilligers en assisteert bij trainingen en intervisie bijeenkomsten. Daarnaast werk je mee om het proces van Vrijwillige Thuishulp en de andere diensten met elkaar te verbinden. 

Wij zoeken een collega die werkt en denkt op HBO niveau. Zowel mondeling als schriftelijk druk je jezelf prima uit. Je houdt van één-op-één gesprekken en netwerken. Je weet vraagstukken op een juiste manier in te schatten, bent sociaal en ondernemend. Je vindt het geen probleem om af en toe in de avond of het weekend te werken. 

Ben jij degene die wij zoeken?

Bekijk de vacature en solliciteer!

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Vrijwilligerscentrale Huizen |