Vrijwilligerswerk Huizen

Aan de slag!

Als iedereen een ander helpt, zijn we allemaal geholpen!Vrijwilligers aan het werk in SpeelOTheek, foto gemaakt door Juliette Arts

Een ander helpen is leuk, inspirerend en iets om trots op te zijn! De één duwt een rolstoel, de ander zet zich in voor de school in de buurt. Iemand anders houdt de straat schoon, brengt gehandicapten naar een activiteit, geeft volleybaltraining of chauffeurt voor de Voedselbank. Het is teveel om op te noemen!

Vrijwilligerscentrale Huizen helpt je graag door samen te kijken wat er bij je past. Op Huizenvoorelkaar.nl krijg je een duidelijk overzicht van alle vraag en aanbod in Huizen en omstreken. Er staan vragen op van organisaties maar ook van particulieren en inwoners uit Huizen. In verschillende categorieën en sectoren is van alles te vinden! Stuur gemakkelijk een berichtje en kom samen in contact. Na een kennismakingsgesprek kun je vaak al snel aan de slag. 

Neem een kijkje op huizenvoorelkaar

Liever iemand thuis helpen?

Al bijna 30 jaar bieden wij vrijwillige hulp aan bij mensen thuis. Dit doen wij in situaties waarbij andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is. Onze Thuishulp vrijwilligers zetten zich graag in om anderen te helpen. Zij zijn gemotiveerd, deskundig en betrouwbaar. Heb je zelf hulp nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer over Thuishulp

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2023 Vrijwilligerscentrale Huizen |