Vrijwilligerswerk Huizen

Nieuw bij de vrijwilligerscentrale 

Met behulp van het Oranjefonds en het Mr. Roelsefonds bieden wij 18 vrijwilligers de mogelijkheid een opleiding tot professioneel handmasseur te volgen. De Vrijwillige Thuishulp, onderdeel van Vrijwilligerscentrale Huizen, heeft hiermee een nieuwe dienst erbij; de handmassage.

Inwoners van Huizen (jong en oud) die zich, om wat voor reden dan ook eenzaam voelen, bieden wij een heerlijk ontspanmoment aan door middel van een handmassage. Handmassage is zoveel meer dan alleen het woord aangeeft. Het is een middel om verbinding te maken, omdat de aanraking ervoor zorgt dat er waardevolle gesprekken op gang komen. Mensen voelen zich gehoord, gezien en geliefd. Handmasseurs inventariseren welke échte wensen en behoeften er spelen bij mensen.  

Tijdens het opleidingsprogramma leren de deelnemers meer over (de vormen van) eenzaamheid en leefplezier. Een prachtig programma waarin wij ervaren dat de deelnemers naar elkaar toegroeien en als een hecht team de daaropvolgende (verplichte) praktijk periode ingaan met ondersteuning van collega's bij de vrijwilligerscentrale. 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2023 Vrijwilligerscentrale Huizen |