Vrijwilligerswerk Huizen

Maatje of buddy gezocht? 

Ook voor langdurige ondersteuning kun je bij ons terecht

Een maatje, soms ook buddy genoemd, is een vrijwilliger die jou een steuntje in de rug geeft als het leven (tijdelijk) wat tegenzit. Of wanneer je sommige dingen lastig vindt om in je eentje te doen. Het leuke van een maatje is dat het contact gelijkwaardig is. Een maatje beleeft net zoveel plezier aan het samen doen als jij. Soms worden maatjes zelfs vrienden voor het leven.  

Is een maatje iets voor mij? 

Allereerst is het van belang dat je een hulpvraag hebt waar je ondersteuning bij zou willen krijgen. Het contact met een maatje is altijd individueel. Je maatje komt bij je op bezoek, maar je kunt ook buiten de deur afspreken. Net zo vaak als jullie willen.
Verder maakt het niet uit of je jong of oud bent, wat voor achtergrond je hebt of wat voor soort hulp je vraagt. Vrijwilligers hebben zelf ook allerlei achtergronden en ervaringen. Als je een klik hebt met je maatje, wordt het meestal een succes. 

Wil je eerst advies? Neem dan contact met ons op. Ook de huisarts of zorgverlener/ begeleider kan je vaak op weg helpen. 

Neem contact met ons op

Wil je zelf maatje worden? We zijn altijd op zoek naar nieuwe maatjes. Meer informatie vind je op Huizen voor Elkaar.

Ga naar de website van huizen voor elkaar

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2024 Vrijwilligerscentrale Huizen |