Vrijwilligerswerk Huizen

Als vrijwilliger aan de slag!

Kom jij bij ons team?

Wil jij je graag inzetten voor mensen in je omgeving? Spreekt het jou niet zo aan om bij een organisatie aan de slag te gaan en wil je meer één-op-één contact met iemand? Misschien is onze Thuishulp dan wel iets voor jou. Vrijwilligers bij Thuishulp delen hun eigen tijd in. Je kunt zelf aangeven wanneer je wel en niet kan. Ideaal als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt of niet iedere week hetzelfde wil doen. 

Hoe meld ik me aan?

Je kunt bij ons kantoor aan het Plein 2000 gewoon binnen lopen. Een medewerker zal uitleg geven over de werkwijze en alle mogelijkheden. Hier vind je een overzicht van alle klusjes die vrijwilligers uitvoeren. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle afspraken. Ook vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je aan. Dit is kosteloos. Zodra je bent aangemeld kun je aan de slag en ben je onderdeel van ons vrijwilligersteam.

Jongen brengt eten bij een oudere man

Onze vrijwilligers

Het team bestaat uit zo'n 175 vrijwilligers. Jong, oud, werkend, studerend, werkzoekend of pensionado: het is een divers en gemeleerd gezelschap. Iedereen kan vrijwilliger worden bij Thuishulp. Wij zijn trots op onze vrijwilligers. Daarom organiseren wij jaarlijkse diverse activiteiten en ontvang je een attentie. Zo krijg je uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten, trainingen, workshops en (kerst)borrels. Thuishulp is al bijna 40 jaar actief in Huizen en omstreken en ons team blijft groeien. Kom jij er bij?

Op Huizenvoorelkaar.nl staan een aantal specifieke hulpvragen van Thuishulp. Hier kun je voor een bepaalde klus kiezen. Werp een blik en zie waar jouw hulp nodig is!

Bekijk de hulpvragen

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2024 Vrijwilligerscentrale Huizen |