Wat is er te doen?

Ruim honderd organisaties, instellingen en verenigingen bieden samen zo'n 200 vacatures aan. Er is altijd wel iets te vinden dat past. Zo help je mee aan een maatschappelijk doel dat je zelf belangrijk vindt en.. of je nu veel of weinig tijd hebt, welkom ben je overal!  Van organisatorisch tot administratief, van lesgeven tot klussen, van bestuurswerk tot tuinonderhoud, buiten of binnen, ’s avonds of ’s ochtends, éénmalig of vast. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen en op elk niveau: voor mensen met veel of weinig tijd, voor jong en oud, voor een dag in de week of een middag per maand.
Je wilt wel iets doen, maar het komt niet altijd uit. Je hebt te weinig tijd en wilt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je helpt. Informeer dan eens naar de mogelijkheden van Vrijwillige Thuishulp.

Doe de test!

Wil je als vrijwilliger aan de slag in de zorg, maar weet je niet precies wat je zou willen doen? Denk je dat de zorg niets voor je is, maar wilt je misschien toch verrast worden? De 'Zorg beter met vrijwilligers test' bestaat uit drie delen van elk 48 vragen en geeft een goed beeld van de verschillende functies binnen de zorg.

Jouw inbreng telt!

Heb jij bepaalde vaardigheden of talenten aan te bieden? Wil je die inzetten voor particulieren of maatschappelijke organisaties? Meld je aan voor de vrijwilligerspool. Je wordt dan op de hoogte gehouden wanneer er een project start wat bij jouw interesses past. Informeer hiervoor bij Charlotte Tupang.