Vrijwilligerswerk Huizen

Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de Huizer samenleving. Door al deze inzet wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt! Bij clubs, verenigingen, stichtingen, maar ook vrijwillige thuishulp, zorginstellingen én individuele initiatieven. 
De gemeente Huizen is erg blij met de inzet van al deze vrijwilligers voor de Huizense gemeenschap. Om deze waardering te tonen, reikt de gemeente in samenwerking met Vrijwilligerscentrale Huizen dit jaar voor het eerst de Huizer Vrijwilligersprijs uit.
Op 7 december 2021 zullen de prijzen feestelijk worden uitgereikt. Deze dag is niet zomaar gekozen; dit is namelijk de Nationale Vrijwilligersdag.

Wethouder Hoelscher: “Tegenwoordig hebben we onze vrijwilligers heel hard nodig. Jong en oud. Daarom roepen we de inwoners van Huizen op om een vrijwilliger te nomineren. Er zijn maar liefst twee prijzen: ‘de vrijwilliger van het jaar’ en de aanmoedigingsprijs voor jongeren onder de 25 jaar"

Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk?  
Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Stuur dan voor 15 november 2021 de naam/namen inclusief een duidelijke motivatie naar  info@vchuizen.nl.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2022 Vrijwilligerscentrale Huizen |