Vrijwilligerswerk Huizen

Maatjescafé

21 jul 2020
Vrijwilligerscentrale Huizen
Zaterdag 5 september organiseert Vrijwilligerscentrale Huizen een maatjescafé in de Huiskamer van de Bibliotheek in Huizen. Het café is geschikt voor iedereen die een maatje zoekt of graag maatje wil worden.
maatjescafe

Tijdens het maatjescafé informeren medewerkers van Vrijwilligerscentrale Huizen je over de verschillende soorten maatjescontact, zoals taal-, wandel-, sport- of gezelschapsmaatjes. Ook als je zelf op zoek bent naar een maatje kun je terecht voor wensen en vragen. Het maatjescafé is geopend van 11:00 tot 15:00 uur op de tweede verdieping van Bibliotheek Huizen.

Er worden ook speeddates georganiseerd. Hier worden maatjes en hulpvragers aan elkaar voorgesteld. Door kort met elkaar in gesprek te gaan kan er gezocht worden naar de ideale match. De speeddates worden 5x georganiseerd en zijn op inschrijving.

Maatje word je voor iemand die wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dat kan op verschillende manieren: samen koffie drinken, wandelen of hardlopen, voorlezen, taallessen, theater of uitgaan en nog veel meer. Hoe lang je maatje bent, kan variëren. Van 3 maanden tot 2 jaar, je kiest zelf wat bij je past.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2021 Vrijwilligerscentrale Huizen |