Vrijwilligerswerk Huizen

Young Impact

Start een challenge aan maak Impact!

Wil jij de wereld om je heen veranderen, verbeteren of verrijken? Soms hoef je niet te wachten tot je 'groot' bent. Je kunt ook NU iets doen! Young Impact is een landelijke organisatie en gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Grote impact start met een kleine beweging. Het enige wat je nodig hebt is een vonk, dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet.

Young Impact Helpt!

Door corona staat de wereld op zijn kop. Gelukkig zijn er al heel veel jongeren die in actie komen om anderen te helpen. Wil jij ook iets doen -- maar weet je niet zo goed wát? Doe hier mee aan Young Impact Helpt!
Niemand minder dan Famke Louise, Teske en Qucee dagen jou uit om samen een positieve impact te maken. Ook Kalvijn en breakdancefenomeen Redo starten met hun challenge. 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Bedenk iets wat je zou willen doen. Bijvoorbeeld: een lunch organiseren voor alle ouderen uit jouw straat of plan een klusmiddag om het park op de hoek schoon te maken. Alles mag! Deze actie noem je een 'challenge'. 

Je maakt een account aan op Young Impact.nl en start een challenge. Je kunt ervoor kiezen om andere jongeren te inspireren en aan te laten sluiten bij jouw challange. Samen is leuker dan alleen, toch?
Vervolgens voer je samen met andere jongeren je challenge uit. 
Als beloning voor jouw inzet, krijg je een ticket voor de Young Impact Day!

Ga direct naar young impact

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Vrijwilligerscentrale Huizen |